Pro anonymní měření návštěvnosti používáme cookies podle našich podmínek ochrany soukromí.

Tento e-shop není oficiálním webem společnosti OKG s.r.o.

 

Obchůdek pro zdraví

Martina Rypalová

IČ: 87698722

Švermova 485/14

Vyškov 682 01

nez. partner / vedoucí manažer (01-007509)

 

info@eshop-prozdravi.cz 

 

 

 Potřebujete poradit?

  

Martina Rypalová   

tel. +420 739 735 362  

 

Kontaktní formulář

_____________________

 

Dobré důvody, proč nakoupit u nás:

 

 Vážíme si zákazníků! V Obchůdku pro zdraví vždy něco navíc! 

 

ZDARMA KATALOG výrobků a POŠTOVNÉ

 

 

 

Ověřeno časem

 

Jsme s Vámi již od roku 2011

 

Pomohu Vám vybrat nejvhodnější produkty pro vaše zdraví, (e-shop Obchůdek pro zdraví byl založen v roce 2011 - produkty však užíváme celá rodina 8 let)

 

Bezpečný nákup - recenze zákazníků

 

e-shop splňuje kritéria pro bezpečný nákup na internetu. Hodnocení zákazníků na Heureka.cz, která zajišťuje nezávislé hodnocení obchodů.

 

 

Více dobrých důvodů

 

_____________________________

 Certifikát / Obchůdek pro zdraví

___________________

 

Materiály na těchto stránkách jsou převzaty z oficiálních stránek spol. OKG, s.r.o. nebo získané ze zdrojů, které jsou uvedeny pod jednotlivými články. Tyto stránky jako celek však nebyly schváleny spol. OKG s.r.o. a nejsou oficiálním webem spol. OKG s.r.o.

_________________________

 

 

NajduZboží.cz

 

Partneři


VŠE O NÁKUPU » Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů e-shopu Obchůdek pro zdraví
  • 1. Společnost Martina Rypalová, IČ: 87698722, místem podnikání Švermova 485/14, 682 01 Vyškov, zapsaného u Živnostenského úřadu, Městského úřadu ve Vyškově, Č.j. Ž/796/11 Ju (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  • 2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  • 3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  • 4. Zpracování osobních údajů je prováděno Martinou Rypalovou tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Dopravce, Česká pošta, s.p., Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1.
    • Dopravce, Zásilkovna s.r.o., Drahobejlova 1019/27, 190 00 Praha, Libeň
    • Dopravce PPL s.r.o., K betonárně 181/8, 155 00 Praha, Třebonice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  • 5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@eshop-prozdravi.cz

  • 6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.eshop-prozdravi.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli: 
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
      • Seznam.cz, a.s., Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5.
      • Smartsupp.com, s.r.o., Milady Horákové 13, 602 00 Brno
  • 7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.
  • 8. Podmínky zabezpečení osobních údajů
    • Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
    • Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména zámky, hesla, šifrování dat a zálohování dat.
    • Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.
  • 9. Závěrečná ustanovení
  •  Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  • S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  • Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Podmínky jsou platné od 18.5. 2018.