Obchůdek pro zdraví

Martina Rypalová

IČ: 87698722

Švermova 485/14

Vyškov 682 01

nez. partner / vedoucí manažer (01-007509)

info@eshop-prozdravi.cz

Potřebujete poradit?

Martina Rypalová

tel. +420 739 735 362

Kontaktní formulář

Dobré důvody, proč nakoupit u nás:

Vážíme si zákazníků! V Obchůdku pro zdraví vždy něco navíc!

ZDARMA KATALOG a POŠTOVNÉ

Ověřeno časem

Jsme s Vámi již od roku 2011

Pomohu Vám vybrat nejvhodnější produkty pro vaše zdraví, (e-shop Obchůdek pro zdraví byl založen v roce 2011 - produkty však užíváme celá rodina 9 let)

Bezpečný nákup - recenze zákazníků

e-shop splňuje kritéria pro bezpečný nákup na internetu. Hodnocení zákazníků na Heureka.cz, která zajišťuje nezávislé hodnocení obchodů.

Více dobrých důvodů

_____________________________

Certifikát / Obchůdek pro zdraví

___________________

Materiály na těchto stránkách jsou převzaty z oficiálních stránek spol. OKG, s.r.o. nebo získané ze zdrojů, které jsou uvedeny pod jednotlivými články. Tyto stránky jako celek však nebyly schváleny spol. OKG s.r.o. a nejsou oficiálním webem spol. OKG s.r.o.

_________________________

NajduZboží.cz

Partneři

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Martině Rypalové, IČ: 87698722, místem podnikání Švermova 485/14, 682 01 Vyškov, zapsaného u Živnostenského úřadu, Městského úřadu ve Vyškově, Č.j. Ž/796/11 Ju (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Facebook

statistics for vBulletin

TOPlistTOPlist

Obchůdek pro zdravínaGoogle+

Copyright © 2011 - 2019 eshop-prozdravi.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.